Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2016

Θήβα: Ο Δήμαρχος ανησυχεί για τις κλοπές

ΖΗΤΗΣΕ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

​Με τον Αστυνομικό Διευθυντή Δ/νσης Αστυνομίας Βοιωτίας  Μιχαήλ Τσάτση και τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή του Τμήματος Ασφάλειας Θηβών Νίκο Τρικαλίτη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Θηβαίων Σπύρος Νικολάου, στο Δημαρχείο,  όπου συζήτησαν θέματα σχετικά με την ασφάλεια των δημοτών και την ευταξία της πόλης. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Αντιδήμαρχος Θηβαίων  Σπύρος Κίτσος .


Εκτενής αναφορά έγινε σε θέματα που αφορούν τον οικισμό των ΡΟΜΑ , τις διάφορες κλοπές καθώς και θέματα τροχονομικών διατάξεων. Επίσης, συζητήθηκαν οι ενέργειες που έχουν γίνει από το Δήμο Θηβαίων προκειμένου να ενισχυθεί το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. στη Θήβα λόγω και του κέντρου προσφύγων.  

Την ίδια ημέρα  το απόγευμα ο  Δήμαρχος συναντήθηκε με τον Αναπληρωτή Υπουργό  Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα στο γραφείο του στο Υπουργείο, προκειμένου να ζητήσει και δια ζώσης την ενίσχυση του Α.Τ. Θηβών. Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης και ο Βουλευτής Βοιωτίας Νίκος Θηβαίος. Ο  Δήμαρχος έλαβε τη διαβεβαίωση από τον Υπουργό ότι θα ενισχυθεί η αστυνομική δύναμη της Βοιωτίας στο άμεσο μέλλον. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου